Tur på Filippinerne (Tour to Philippines)

April 20, 2013 in journal

Det hele startede me ad vi skulle pakke vores tøj.  Om mandagen skulle vi køre til Hamburg.  Vi sad allesammen dårligt på vejen hen til Hamburg.  Da vi endelig var ankommet til lufthavnen skulle vi spise.  Vi skulle vente i lang tid før vi kunne komme “om bord” på flyvemanskinen.

I flyvemaskine

I flyvemaskine

Jeg nød flyve turen.  Vi skulle sove i Dubai, men jeg kunne ikke sove.  Så flere gange vågnede jeg op og endte med at jeg sad og læste en bog.  Da de andre endelig vågnede op, spiste vi morgenmad og tog i bad.  Der gik et stykke tid før vi kunne komme på vore 2. flyvetur.

Jollibbe i Siniloan Laguna Filippinerne

Jollibbe i Siniloan Laguna Filippinerne

Da vi landede blev jeg helt vildt spændt.  Da vi havde hentet vore kufter skulle vi lede efter “Lola” (bedestemor)  Vi så hun stod og vinkede til os.  Det var dejligt at se dem igen.  Så kørte vi hjem til Siniloan, Laguna.  Først skulle vi spise i “Jollibee” også ned til Lolas butik.  Dagen gik meget hurtigt.

"PALAISDAAN" Floating restaurant i Bay Laguna Filippinerne

“PALAISDAAN” Floating restaurant i Bay Laguna Filippinerne

Hele ferien var sjovt fordi vi var på mange forskellige restauranter også var vi ud og shoppe, i svømmehal, i mall, set “hampas”, i kirken og været i Manila.

Det hele gik så hurtigt.  Det føltes som om der kun var gået i uge.  Vi skulle allerede hjem til Danmark igen.

Sophia

Comments are closed.